Wie zijn wij

Alles begint met goed luisteren.

Net zoals elke familie en elk bedrijf heeft ook elk vermogen zijn eigen verhaal. Een verhaal met eigen hoofdstukken. Een verhaal dat u op uw manier wilt vertellen. Door daar goed naar te luisteren, helpen we u mee het vervolg te schrijven.

 

Lees onze brochure

Inspireren
Uw visie verruimen en samen tot nieuwe inzichten komen, daar gaan we voor. Daarom luisteren we aandachtig naar uw verhaal en uw kijk op de toekomst. Pas dan kunnen we écht met elkaar praten.
Verbinden
Het verhaal van uw vermogen werd niet in één dag geschreven. En zo zien we ook onze vertrouwensrelatie geleidelijk groeien. Daarom investeren we graag in een begripvolle en duurzame wisselwerking, stap voor stap. Want uw verhaal verdient ons engagement.
Begeleiden
Samen met u schrijven  we het verhaal van uw vermogen verder, over de generaties heen. We gaan mee op weg, geven u raad, helpen u kiezen en zorgen ervoor dat u gerust kunt zijn. Uw vermogen is immers in goede handen.
Uw private banker, een uniek aanspreekpunt.

KBC Private Banking hecht veel belang aan een uitstekend relatiebeheer. Daarom krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen wanneer u klant wordt: uw persoonlijke private banker. Hij geeft u advies waar nodig en helpt u de beste portefeuillebeheerformule te kiezen, aansluitend op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Dit gebeurt uiteraard met de nodige discretie. En dankzij ons team van 300 private bankers verspreid over Vlaanderen, is er steeds een private banker bij u in de buurt waar u op kunt vertrouwen.

Het netwerk van uw private banker.

Dankzij uw private banker komt u in contact met de juiste experts die hun advies afstemmen op uw persoonlijke situatie in verschillende fiscale domeinen zoals successie, financieringen, liefdadigheid, verzekeringen en dergelijke. Uw private banker volgt alles op de voet tot er een overeenstemming is die u voldoening schenkt. U kunt er dus altijd op vertrouwen dat iemand het overzicht bewaart.