Wealth Management bij KBC

KBC Wealth Office
Elk familievermogen heeft een eigen verhaal.

U hebt in de loop van uw leven met veel zorg en inzicht een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Dat
goed beheren is voor u uiterst belangrijk. Tenslotte houdt u nog tal van persoonlijke doelen voor ogen, nu en later. Ook belangrijk in dat verhaal is uw familie. En dat vertelt u niet alleen in cijfers, maar ook in waarden. Samen met uw Wealth Officer zoeken we naar oplossingen die zowel de toekomst als de geest van uw vermogen veiligstellen. Wij helpen u dat verhaal verder schrijven.

U wilt uw vermogen met de grootste zorg en goed voorbereid aan de volgende generaties doorgeven zodat zij uw verhaal verder kunnen schrijven, met de familiewaarden in het achterhoofd.

Uw Wealth Officer

Een groot vermogen beheren, dat vraagt om een groot inzicht in de verschillende componenten en in de waarden die u belangrijk vindt. Daarom is goed luisteren in combinatie met jarenlange ervaring in het vak een sterkte bij onze wealth officers. Bij uw wealth officer vindt u een getraind luisterend oor. Hij of zij weet precies welke vragen er moeten worden gesteld om tot het juiste inzicht te komen.

Uw wealth officer bedient een beperkt aantal klanten, zodat hij/zij u de nodige persoonlijke aandacht kan geven. Met zijn brede netwerk zorgt uw wealth officer voor de juiste informatie op het juiste ogenblik. Hij/zij kan rekenen op advies van toegewezen topspecialisten uit allerlei segmenten van een grootbank en daarbuiten. Of het nu gaat over een integrale benadering van uw vermogen of over uw specifieke vraag over een bepaald onderdeel. Zijn of haar netwerk is het uwe.

 

Lees hier de brochure