KBC Invest

Lijkt het u wel wat om ’s avonds of in het weekend eens rustig te kunnen kijken hoe uw beleggingen het doen? Tussen de portefeuillebesprekingen met uw private banker door? Of geregeld het rendement van uw portefeuille opvolgen? Waar en wanneer u dat wilt?

Dan is de nieuwe digitale toepassing KBC Invest iets voor u. Zowel beschikbaar voor tablet als voor pc. Op die manier hebt u uw beleggingen altijd bij de hand. Thuis, onderweg of op vakantie. Zeven dagen per week, de klok rond. Met een code logt u aan op uw tablet. Voor de pc-versie heeft u een kaartlezer nodig. Bovenaan staat de aanmeldknop naar KBC Invest.

 

Via deze link verneemt u alle details over KBC Invest.

 

Of bekijk dit korte filmpje.

Uw portefeuillerapport digitaal

Het rapport dat u bij uw portefeuillebespreking ontvangt, vormde de inspiratie voor KBC Invest. In KBC Invest vindt u een groot deel van de informatie uit dat rapport terug: rendementsontwikkeling, risicoanalyse, spreiding van uw portefeuille en vergelijking met de doelportefeuille, om er maar enkele te noemen. Maar KBC Invest wordt de volgende maanden nog verder uitgebreid. Wordt dus vervolgd.

We informeren u

Met KBC Invest kunnen we u ook snel extra informatie bezorgen over uw portefeuille, bijvoorbeeld belangrijke marktgebeurtenissen die een impact op uw portefeuille kunnen hebben of de vervaldag van een belegging. Uw private banker zal u ook wijzen op opportuniteiten aan de hand van meldingen in het berichtenscherm. U merkt het, met KBC Invest wordt u nog beter geïnformeerd over uw beleggingen.

Invest for Business

Wellicht gebruikt u al geruime tijd KBC Invest om uw beleggingen digitaal op te volgen. Zowel voor uw privébeleggingen als voor de professionele beleggingen (voor het bedrijf, de vennootschap, de vereniging, de vzw, enz. waarvan u financieel directeur, bestuurder … bent), krijgt u daar alle info over uw portefeuille(s). Om professionele en privébeleggingen gescheiden te kunnen opvolgen, hebben we Invest for Business ontwikkeld.

 

Meer informatie over Invest for Business vindt u hier.

KBC Touch

Voor uw dagelijkse bankzaken, zoals overschrijvingen, verzekeringen en kredieten, is een andere toepassing uw digitale compagnon, nl. KBC Touch. Deze bevat ook een beleggingsluik, maar beperkt. Voor een meer professionele kijk op uw portefeuille gebruikt u KBC Invest.

En KBC Touch is net zoals KBC Invest op pc én tablet beschikbaar.