Internationale erkenning

KBC Private Banking in de prijzen: derde jaar op rij

De keuze voor een private banker is niet makkelijk te maken. Wie biedt de beste service? Hoe weet je aan wie je je vermogen het best toevertrouwt? Kiezen lukt beter als je kijkt naar objectief onderzoek en rankings.

 

Jaarlijks reiken Private Wealth Magazine, deel van de Financial Times-groep, en Euromoney hun awards uit voor de beste private banker.

KBC Private Banking is beste Private Bank van België

Op 26 oktober 2016 maakte de Financial Times-groep de winnaars bekend: KBC Private Banking werd er uitgeroepen tot beste Private Bank van België.

Met die overwinning wint KBC Private Banking deze titel voor de derde maal op rij. In 2012 en 2013 kreeg het ook al de status van "highly recommended Private Bank".

Een mooie prestatie waaraan een streng selectieproces voorafgaat. Want een bedrijf wordt niet zomaar uitgeroepen tot de beste van het land.

Hoe verloopt de selectie?

Het Private Wealth Magazine, deel van de Financial Times-groep werkt met een uitgebreide lijst van meer dan honderd diepgaande vragen over alle domeinen van het privatebankingmetier, zoals risicobeheer, fiscale diensten, personeelsbeheer, strategie, groeicijfers, prospectie, filantropie, communicatie, portefeuillebeheer, digitale toepassingen en innovatie. Op basis van de antwoorden van alle deelnemende banken beslist een onafhankelijke internationale vakjury wie als beste uit de bus komt. 

De prijzenkast is mooi aangevuld

Deze award komt bovenop de Euromoney Award die KBC Private Banking eveneens al voor de derde maal op rij won. Met deze reeks overwinningen bevestigt KBC Private Banking zijn toppositie in de privatebankingmarkt.