Exclusieve producten

Deze producten zijn exclusief voorbehouden aan KBC Private Banking klanten. Het aanbod behelst beleggingsproducten van eigen huis of van wereldwijd gevestigde vermogensbeheerders waaronder BlackRock, Invesco, Aberdeen, Templeton, JP Morgan Asset Management, Fidelity, Pictet en Carmignac.

Ook exclusieve vermogensverzekeringen worden u aangeboden.

   

Voorbeelden van exclusieve KBC Private Banking producten zijn:

Active Stock Selection

Sinds 2008 is de beweeglijkheid op de financiële markten sterk toegenomen. Dat verhoogt de risico’s van aandelenbeleggingen, maar biedt beleggers mogelijk ook unieke kansen door gebruik te maken van de tussentijdse koersschommelingen. Vele beleggers vullen een gedeelte van hun portefeuille in met individuele aandelen, wat een ernstige discipline vergt. Het bepalen van de juiste aandelenkeuze en het ideale aan- en verkoopmoment is niet gemakkelijk en vraagt veel tijd en onderzoek. Daarom is het beter dit over te laten aan specialisten in aandelenselectie.

 

Om dit efficiënt aan te pakken, verruimde KBC Private Banking zijn service-aanbod met het uitbesteed actief beheer van individuele aandelenposities. Indien u interesse heeft voor deze beheersformule, neem dan contact op met uw private banker.

Active Bond Selection

Vele beleggers vullen een gedeelte van hun portefeuille in met individuele obligaties. De dalende rente heeft de obligatiebelegger de laatste jaren een mooi rendement opgeleverd. Er zijn vandaag en morgen nog mogelijkheden, maar het bepalen van de juiste obligatiekeuze en het ideale aan- en verkoopmoment wordt er niet eenvoudiger op. Dit vereist een grondige kennis van zaken, onderzoek en vooral veel tijd. Dit is precies de insteek van Private Banking Active Bond Selection.

Active Income Selection

Om u op regelmatige tijdstippen een aantrekkelijk aanvullend inkomen uit te keren, kiest het compartiment Active Income Selection zorgvuldig Europese aandelen, obligaties en opties.

En dat altijd in combinatie met een actief gedisciplineerd beheer door KBC Asset Management.